Rólam

Az Alföldön, Berettyóújfaluban születtem és nőttem fel.

Kislánykorom óta szeretek minden olyan eseménynek aktív részese lenni, amely során pozitív érzéseket tudok kiváltani az emberekből. Legyen szó akár iskolai eseményeken való szereplésről, ahol ünnepi beszédekkel képviselhettem osztályomat, és szép verseket szavalhattam. Ezenkívül szerettem a családi-baráti események megszervezését is vállalni, amiken mindenki kellemesen kikapcsolódhatott.

 

Középiskolai tanulmányaim befejezése után a vendéglátás területén kezdtem el dolgozni. Rengeteg embert ismerhettem meg a munkám során, és mai napig jó érzés tapasztalni, hogy egy kis figyelemmel, néhány kedves szóval, mennyivel szebbé tudjuk tenni embertársaink napjait.

21 éves koromban költöztem Budapestre…

Az évek során folyamatosan tanultam, képeztem magam, és ma már főállásban üzletvezetőként dolgozom. Munkám elengedhetetlen része az emberekkel való folyamatos kapcsolattartás, és a jó kommunikációs készség.
Szeretem az új kihívásokat, amikben használhatom a kreativitásomat.

A vendéglátásban eltöltött idő alatt ébredtem rá arra, hogy a későbbiekben is olyan területen szeretnék tevékenykedni, ahol emberekkel foglalkozhatok.

Én boldog vagyok attól, ha adhatok másoknak és örömet vihetek az emberek életébe.

Gyerekkorom óta vonzott az esküvők világa, az a világ. ahol minden a szeretetről és az álmokról szól.

Igazi romantikus típus vagyok. Szeretem a tűzijátékot az esőben, a szép verseket, a szerelmes filmeket; amiben a Királylányért mindig eljön a „Szőke Herceg a fehér lovon”. 🙂  

Szeretek a vendéglátásban dolgozni, az évek alatt azonban egyre erősödött bennem, hogy szeretném magam kipróbálni más területen is.

Olyan világban, ahol az érzelmek fontos szerephez jutnak, ahol a szeretet megtalálja az útját.

A közelmúltban lehetőségem nyílt elvégezni Budapesten az okleveles szertartásvezető képzést. Szerencsés embernek tartom magam, mert megtaláltam azt a szakmát, amiben úgy érzem, én kiteljesedhetek és az emberek életébe is boldogságot vihetek. Részese lehetek a Nagy napnak, amikor a szerelmesek kimondják egymásnak a Boldogító Igent, és összekötik az életüket.

Ha Ti is szeretnétek, hogy együtt varázsoljuk emlékezetessé Ezt a napot keressetek bizalommal! 

Szeretettel:

Eszter